Ευχάριστα νέα για Γλύκο στην αποστολή για Τρίκαλα

Με δυνατή προπόνηση στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας για το εκτός έδρας παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Super League 2, με τον ΑΟΤ στα γειτονικά Τρίκαλα (Τετάρτη 20/01, 14.45).

Ευχάριστα όμως νέα προέκυψαν από τον διεθνή τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκο, του οποίου τελικά ο τραυματισμός den αποδείχθηκε τόσο σοβαρός και ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι όποιοι αρχικοί φόβοι απουσίας του.

Ο Γλύκος προπονήθηκε και δεν ένοιωσε ενοχλήσεις και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Μάλιστα ενδέχεται να ξεκινήσει κανονικά στο παιχνίδι και αυτό θα διαπιστωθεί τελευταία στιγμή, όταν θα δοκιμάσει στην προθέρμανση λίγο πριν την έναρξη.

Κατά τα άλλα στην αποστολή υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα, σε σχέση με την πρεμιέρα και αυτά είναι των Θοδωρή Λουκά και του Μανώλη Παυλή.

Ο τεχνικός κ. Γιάννης Μάγγος ανακοίνωσε μετά το πέρας της προπόνησης την αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Talisson (T), Γλύκος (Τ), Μόρας, Καρρίκι, Σκούπρας, Γκόλιας, Χατζητερζόγλου, Μπούσης, Μπάμπης, Τασιούλης, Μπρέμπος, Τζοβάρας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Νύκταρης, Μπαστιάνος, Λίταινας, Αθανασιάδης, Λουκάς, Γκουντρουμπής, Μπάλλας και Παυλής.

pic by Kostas Tsomakos

Σχολιάστε το άρθρο